Google Pixel-toestellen 2,1 Miljoen Keer Verkocht

Google-PixelDe Pixel en Pixel XL, die door HTC aan Google worden geleverd, zijn sinds de lancering gezamenlijk meer dan 2,1 miljoen keer verkocht. HTC zal volgens de berichten ook verantwoordelijk zijn voor de productie van de Pixel 2-serie.

Ondanks de beperkte beschikbaarheid en de problemen die sommige gebruikers van Pixel-toestellen ervaren, heeft HTC meer dan 2 miljoen Pixel-toestellen aan Google verkocht. HTC heeft een tweejarig contract gesloten met Google, waardoor de Taiwanese fabrikant ook verantwoordelijk zal zijn voor de productie van de Pixel 2-serie. De nieuwe toestellen krijgen intern de codenamen Muskie en Walleye.

HTC is misschien wel verantwoordelijk voor de productie van de Pixel 2, maar het is nog maar de vraag of de fabrikant ook mag werken aan de Pixel 3. HTC zou namelijk stevige concurrentie krijgen van onder andere LG, TCL en Coolpad. De voorkeur zou op dit moment liggen bij LG.

Omdat het voor het eerst is dat we dergelijke berichten horen, raden we aan om het bovenstaande bericht met een korrel zout te lezen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.