LG Voor De Rechter Vanwege Bootloop Problemen Nexus 5X, LG G4 en G5

LG V10 LG G4LG moet in Amerika voor de rechter verschijnen vanwege klachten over problemen met verschillende vlaggenschepen. Zo klagen gebruikers van de Nexus 5X, de LG G5 en de LG G4 over een bootloop probleem, waarbij een toestel eindeloos opnieuw opstart.

Vorige maand spande advocatenkantoor Girard Gibbs, LLP een rechtszaak aan tegen LG, nadat ze verschillende klachten binnenkregen van gebruikers van de LG G4 en de LG V10. Het bootloop probleem zou ontstaan doordat de processor niet goed genoeg op de printplaat zit gesoldeerd. Als de smartphone te heet wordt laat de processor los. Volgens het advocatenbureau worden LG Nexus 5X en G5-gebruikers op dezelfde schaal getroffen door dit probleem.

Het advocatenbureau hoopt op een schadevergoeding voor de getroffen gebruikers. LG zou nu namelijk nog niet genoeg hebben gedaan om ze te helpen. Hoeveel mensen daadwerkelijk zijn getroffen door het bootloop probleem is niet duidelijk, maar het lijkt niet zo gek veel voor te komen. Zo duiken de eerste bootloop klachten van LG G4-gebruikers pas twee jaar na de lancering op. Op het internet zijn ook erg weinig klachten te vinden van LG G5-gebruikers. Eind vorig jaar doken wel verschillende klachten op over de Nexus 5X, maar dezelfde problemen kwamen ook voor bij de Nexus 6P. De Nexus 6P is echter geproduceerd door Huawei.

via [AP]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.