LG-smartwatches En RunIQ Ontvangen Snel Android Wear 2.0-update

LG Watch UrbaneTwee maanden geleden introduceerde Google de grootste Android Wear-update tot nu toe. Deze update “Android Wear 2.0” komt binnen enkele weken naar verschillende LG-smartwatches en de New Balance RunIQ.

Android Wear 2.0 brengt onder andere een smartwatch-versie van de Play Store met zich mee, waardoor gebruikers applicaties rechtstreeks op hun smartwatch kunnen installeren. Versie 2.0 brengt verder ondersteuning voor betalingen via NFC, ondersteuning voor meerdere fysieke knoppen, nieuwe notificaties en een nieuw uiterlijk met zich mee.

New Balance heeft op zijn supportforums aangegeven dat Android Wear 2.0 voor 14 april zal worden uitgerold naar de RunIQ. LG is al gestart met de uitrol van Android Wear 2.0 voor de LG G Watch R en de LG Watch Urbane (eerste generatie). De fabrikant heeft aangegeven dat alle exemplaren van deze smartwatches binnen korte termijn de update binnen hebben. In mei zal de update ook voor de LG Watch Urbane 2nd worden uitgerold.

Android Wear 2.0 is nog niet voor elke nieuwe smartwatch beschikbaar, omdat er een nieuwe bug is opgedoken in het besturingssysteem. Hierdoor is de uitrol voor verschillende smartwatches uitgesteld. Als de bug is opgelost kunnen we Android Wear 2.0 “waarschijnlijk in mei” ook verwachten voor toestellen als de Huawei Watch, ASUS ZenWatch 2, ASUS ZenWatch 3 en nieuwere Moto 360-modellen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.