Omzet HTC Opnieuw Gedaald

HTCHTC heeft nog geen kwartaalcijfers gepresenteerd, maar er zijn wel omzetcijfers van april opgedoken. Deze cijfers zijn helaas niet positief.

Ondanks dat de Taiwanese fabrikant eerder dit jaar de HTC U-toestellen presenteerde, lieten de smartphones weinig indruk achter bij critici. De website Digitimes schrijft dat HTC deze maand in vergelijking met vorige maand een daling van 9,29 procent in zijn omzetcijfers ziet. In vergelijking met april vorig jaar is dit een achteruitgang van maar liefst 18,03 procent.

De HTC U Ultra kreeg volgens critici een te hoge adviesprijs mee, waardoor de smartphone geen goede prijs-kwaliteit verhouding leverde. HTC verlaagde vervolgens de prijs van zowel de HTC U Ultra als de HTC U Play, maar dit blijkt niet voldoende te zijn geweest. Het is dan ook aan de aankomende HTC U 11 om de tegenvallende cijfers goed te maken.

HTC U 11
De HTC U 11 is volgens de berichten een krachtige smartphone met een opvallende eigenschap. Zo heeft de HTC U 11 namelijk een aanraakgevoelige behuizing, waardoor je de smartphone kunt bedienen via swipe-bewegingen aan de zijkanten of door in de behuizing te knijpen. Intern beschikt de HTC U 11 vermoedelijk over een Snapdragon 835-processor en 4GB of 6GB werkgeheugen. Ook is de behuizing waterdicht en ontbreekt de 3,5mm-aansluiting. HTC zal de smartphone op 16 mei officieel presenteren.

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.