Mokase: Maak Van Je Smartphone Een Espresso-machine

Mokase Espresso MachineKickstarter is het ideale crowdfunding platform voor mensen met een interessant idee, maar zonder een groot budget. Regelmatig duiken er op Kickstarter zeer nuttige producten op, maar sommige producten lijken totaal overbodig. De Mokase is zo’n product.

De Mokase is een smartphone-hoesje waarmee je onderweg een kopje Espresso kunt zetten. De hoes wordt achterop de smartphone geklikt. In de hoes kun je een capsule plaatsen, die door de ingebouwde accu opgewarmd kan worden. Het opwarmen van de capsule duurt slechts 5 tot 8 seconden. Vervolgens kun 25 ml koffie uit je smartphone gieten.

Voor de mensen met een echte koffie verslaving is de Mokase misschien wel handig, maar het lijkt ons veel handiger als de makers gewoon een los apparaatje maken die onderweg koffie kan zetten. Het is namelijk niet ideaal om een hitte element en vloeistof  op de achterkant van je smartphone te klikken. Ook moet je altijd een eigen beker meenemen en is je smartphone in eens vrij dik.

Mocht je toch interesse hebben in de Mokase dan kun je het project op Kickstarter steunen voor 49 euro + 18 euro verzendkosten. Hiervoor krijg je, als het product eenmaal af is, een hoesje waarmee je onderweg koffie kunt zetten. Je zult wel speciale navullingen bij moeten kopen als je regelmatig een kopje koffie wilt zetten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.