BlackBerry Werkt Aan Nieuw Besturingssysteem “BlackBerry Secure”

BlackBerry-LogoBlackBerry werkt momenteel aan een nieuwe besturingssysteem met de naam “BlackBerry Secure” en is in overleg met verschillende partijen om het besturingssysteem op hun toestellen te installeren. Dit heeft Alex Thurber, vicepresident op de afdeling Mobility Solutions, laten weten tegenover ET Telecom.

BlackBerry heeft met het besturingssysteem BlackBerry OS een lange tijd veel succes gehad, maar sinds de komst van Android en iOS is deze periode voorbij. BlackBerry heeft vervolgens besloten om over te stappen naar Android en de smartphones door bedrijven als TCL te laten maken. In de tussentijd werkt het Canadese bedrijf aan een nieuw besturingssysteem, genaamd BlackBerry Secure.

BlackBerry Secure is gebaseerd op Android, maar komt met extra beveiligingsopties om het besturingssysteem veiliger te maken dan de reguliere Android-toestellen. BlackBerry is momenteel in gesprek met verschillende partijen om BlackBerry Secure op hun telefoons te installeren. Het is nog onduidelijk wanneer we de eerste toestellen met BlackBerry Secure kunnen verwachten.

via [foon4u]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.