Huawei: “Mate 10 Camera Beter Dan Galaxy Note 8 Camera”

Huawe-Mate-10-dual-cameraHet Australische Twitter-account van Huawei heeft een Tweet geplaatst, waarin het bedrijf aangeeft dat de aankomende Huawei Mate 10 beter is dan de Samsung Galaxy Note 8. Huawei verwijst hier naar de dubbele camera aan de achterzijde.

Alhoewel Huawei weinig woorden gebruikt, is de hashtag “#BeyondTheGalaxy” duidelijk genoeg. Huawei gebruikt de Hashtag op een afbeelding met vier verschillende Huawei-smartphones met een dual-camera. Zo zien we de Huawei P9, de Huawei Mate 9, de Huawei P10 en een toestel die Huawei op 16 oktober zal introduceren. Het onaangekondigde toestel is de Huawei Mate 10.

Boven de Mate 10 zien we de hashtag #BeyondTheGalaxy. Aangezien de afbeelding een advertentie is voor de dual-camera, kunnen we ervan uit gaan Huawei hiermee wil aangeven dat de dual-camera op de Mate 10 beter is dan de dual-camera op de onlangs aangekondigd Galaxy Note 8. De Galaxy Note 8 is namelijk de enige Samsung-smartphone met een dual-camera.

#BeyondTheGalaxy Huawei Mate 10

Volgens eerdere geruchten beschikt de Huawei Mate 10 verder over een scherm met zeer dunne bezels, een Kirin 970-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslaggeheugen en een 4.000 mAh accu. We zullen nog ongeveer 7 weken moeten wachten voordat we deze specificaties kunnen bevestigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.