GearBest September Promotie

gearbestOp de grote internationale webwinkel GearBest worden regelmatig smartphones, tablets en wearables met aantrekkelijke kortingen aangeboden. Ook delen wij af en toe couponcodes voor extra korting. In september zijn er naast de reguliere “flash sales” en couponcodes echter ook een aantal extra promoties beschikbaar.

Paypal korting

Vanaf 11 tot 15 september ontvangen de eerste 3000 nieuwe klanten 3 dollar korting als ze een bestelling plaatsen van minimaal 50 dollar en betalen via Paypal. De eerste 2000 klanten die een bestelling plaatsen via de GearBest App ontvangen 5 dollar korting bij een bestelling van 40 dollar of meer.

Speel spellen voor gratis cadeautjes en coupons

Van 6 tot 11 september is het mogelijk om op GearBest een spel te spelen, waarbij spelers cadeautjes en coupons kunnen winnen. Er worden onder andere smartphones weggegeven, maar ook andere elektronische gadgets.

Meer korting

Naast de bovengenoemde promoties zal GearBest ook meer korting en couponcodes beschikbaar maken voor bijvoorbeeld Intel-producten, smartphones en wearables. Zo is de Xiaomi Mi Band 2 deze maand verkrijgbaar voor slechts $12,99. Wij houden de kortingen en flash-deals de komende weken in ieder geval goed in de gaten.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.