De Juiste Verlichting Voor Iedere Situatie

Xiaomi-YeelightWist je dat het heel voordelig is om slimme verlichting in je huis te hebben. Dit is verlichting die je zal helpen de juiste setting te creëren bij iedere situatie. Een romantisch avondje met je partner daar hoort natuurlijk geen fel licht bij. Daar hoort zacht licht bij wat de sfeer perfect weer zal geven. Tot en met 8 april is er bij Gearbest een sale. Hier zijn vele soorten verlichting in de aanbieding. Je kunt dan voor een lage prijs zowel de verlichting binnen als buiten vervangen.

Een lamp met zestien miljoen kleuren

De Xiaomi Yeelight E27 is een slimme lamp. Het is een lamp die maar liefst zestien miljoen kleuren weer kan geven. Dit garandeert je dat je altijd het juiste licht voor de situatie kunt vinden. Het instellen van het licht dat kan gedaan worden met een app. Deze app is voor zowel Android telefoons als iPhones te downloaden. Deze app is gratis en daarmee krijg je een kleurenpallet te zien. Hier kun je dan de gewenste kleur aanklikken. Het is ook mogelijk om favoriete kleuren op te slaan.

De werking is heel simpel en het is erg leuk om te experimenteren welke kleuren het beste bij de ruimte passen. De Yeelight E27 van Xiaomi heeft een levensduur van maar liefst elf jaar. Het is ook een zuinige lamp en we mogen dit dan ook een goede investering noemen.

Bestel de Xiaomi Yeelight E27 nu voor slechts € 17,23

Een ledstrip brengt sfeer in een ruimte

Wil je snel en voordelig sfeer in een ruimte brengen dan is een ledstrip aan te raden. Gearbest heeft nu de Xiaomi Yeelight ledstrip in de aanbieding. Deze is ook onderdeel van de slimme verlichting en kan worden bediend met een app. Ook dan zijn er weer zestien miljoen kleuren waar uit gekozen kan worden.

Is er een feestje dan is de ledstrip ideaal om te gebruiken. De vele kleuren zullen de juiste sfeer creëren. De led strip is makkelijk buigbaar en is voorzien van tape op de achterkant. Daarmee kun je de strip op iedere muur of plafond bevestigen. Uiteraard kun je deze ook weer makkelijk verwijderen.

Bestel Yeelight Smart Light Strip in de sale voor € 26,26

Spelen met licht was nog nooit zo leuk

Kies je ervoor om de Yeelight YLDP06YL slimme verlichting aan te schaffen dan zal het je verbazen hoe leuk het is om met licht te spelen. Deze lamp is benaderbaar via wifi en heeft maar liefst zestien miljoen kleuren. Het is een lamp die ook werkt met Amazon Alexa en Google Home. De lamp heeft een levensduur van maar liefst 25.000 uur. Dit is een zeer voordelige investering die ook nog eens erg veel plezier zal brengen.

Bestel de Yeelight YLDP06YL slimme verlichting voor slechts € 21,33

Een grote sale op het gebied van verlichting

Ben je op zoek naar andere soorten verlichting dan is het aan te raden de speciale verlichting actiepagina te bekijken. Hier vind je verschillende soorten slimme verlichting, plafonnières en buitenverlichting. Tot zondag 8 april zijn deze met hoge korting te bestellen. Neem maar eens een kijkje en zie op welke fraaie wijze jouw huis en tuin verlicht kan worden.

Speciaal voor de Nederlanders heeft GearBest nog een aantal couponcodes aangemaakt. Deze couponcodes zijn te vinden op de Nederlandse actiepagina. Twee interessante couponcodes hebben we hieronder geplaatst.

F - wheel DYU Electric Bike
€262.64
couponcode: NLDYU
DJI Mavic Pro
€1066.99
couponcode: NLDJIMavic

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.