Super Mario Run Maakt Nog Geen ‘Acceptabele Winst’

super-mario-runNintendo is sinds kort actief op de smartphonegame-markt en de spellen van het bedrijf zijn erg populair. Zo is Super Mario Run al meer dan 200 miljoen keer gedownload. Toch heeft Nintendo aangegeven dat het spel nog geen “acceptabele winst” opgeleverd heeft.

Nintendo heeft in een financieel rapport laten weten dat Super Mario Run meer dan 200 miljoen keer is gedownload en dat 90 procent van deze downloads buiten thuisland Japan zijn gebeurd. Deze cijfers zijn erg indrukwekkend, maar volgens Nintendo heeft het spel nog geen ‘acceptabele winst’ opgeleverd. Het spel is gratis te downloaden, maar om het volledige spel te kunnen spelen moet je 9,99 euro betalen. Specifieke cijfers over de inkomsten heeft Nintendo niet gegeven.

Fire Emblem Heroes, een ander spel van Nintendo, is ook gratis te downloaden, maar dit spel maakt gebruik van in-app aankopen om dingen in het spel te unlocken. Dit verdienmodel blijkt een stuk succesvoller. Ook over de inkomsten van Fire Emblem Heroes zijn geen specifieke cijfers bekendgemaakt. Nintendo heeft wel aangegeven dat het bedrijf dit succesvolle verdienmodel wil voortzetten met het spel Animal Crossing: Pocket Camp.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.