Randloze Vkworld Mix Plus Tijdelijk Verkrijgbaar Voor Slechts €98

VKworld Mix Plus 2Op Androidics hebben we al vaker geschreven over de Vkworld Mix Plus, een smartphone met zeer dunne schermranden en degelijke specificaties. Wat de smartphone echter vooral aantrekkelijk maakt is het prijskaartje. Zo is de Vkworld Mix Plus tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €98. In deze prijsklasse kunnen weinig toestellen concurreren met de Vkworld Mix Plus.

De Vkworld Mix Plus beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels en zeer dunne schermranden, een 1,3GHz MTK6737 Quad Core-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 2850mAh accu, een vingerafdrukscanner, een 3.5mm koptelefoonaansluiting en dualSIM-ondersteuning. De smartphone draait op Android 7.0 en heeft aan zowel de voorkant als aan de achterkant een beschermende laag Gorilla Glass.

De Vkworld Mix Plus is nog een paar dagen verkrijgbaar voor slechts €98, dus wees er snel bij. Je hoeft geen importkosten te betalen, omdat de smartphone vanuit een Europese warenhuis zal worden opgestuurd.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.