Alle Klanten Van Robin Mobile Kunnen Vanaf 15 Januari Gebruik Maken Van 4G

robin-mobileRobin Mobile heeft via een mail aan klanten aangegeven dat het 4G-netwerk van KPN vanaf 15 Januari voor alle klanten beschikbaar is. Momenteel hebben klanten van het goedkoopste abonnement nog geen toegang tot 4G.

Robin Mobile is een provider die al vanaf 2013 abonnementen aanbiedt waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen, sms’en en internetten. De snelheid van het internet is gebaseerd op de prijs van het abonnement.

De duurste abonnementen maken gebruik van het 4G netwerk van KPN. Hierdoor hebben de klanten een betere dekking en kunnen ze sneller downloaden en uploaden. Vanaf 15 januari kan iedereen gebruik maken van dit netwerk, dus ook klanten met een goedkoper abonnement.

Een abonnement kost bij Robin Mobile momenteel tussen de 19,95 en 39,95 euro per maand. Internet snelheden variëren van 2 tot 25 Mbit/s. Op 15 januari gaat de snelheid van het kleinste “Junior” abonnement omhoog van 2 naar 4 Mbit/s. Het “Gewoon Snel” abonnement gaat omhoog van 4 naar 8,2 Mbit/s.

De prijzen van de zakelijke abonnementen zullen worden aangepast. Het “Klein Zakelijke” abonnement kost vanaf 15 januari 16,95 euro, inplaats van 24,95 (exclusief BTW). Het “Zakelijke” abonnement gaat in prijs omlaag van 27,95 naar 24,95 euro per maand (exclusief BTW).

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Als je het mij vraagt dan ben je beter af met een sim-only van Kpn zelf omdat je dan niet te maken hebt met snelheidsbeperking. De eerste twee abonnementen van Robin Mobile stellen gezien de opgegeven internetsnelheid, waarvan je dan ook nog moet afwachten of je dat haalt, natuurlijk heel weinig voor. Zij noemen het onbeperkt maar er wordt Fair Use gehanteerd. In mijn ogen is dat dan niet onbeperkt. Een beetje fatsoenlijke snelheid begint pas bij een abonn. vanaf € 34,95 terwijl je bij Kpn een Sim only hebt met 20 GB voor slechts € 24,- Mocht je ook je TV en Internet aansluiting hebben bij Kpn dan heb je zelfs 40 GB voor hetzelfde bedrag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.