UMIDIGI Z1 Pro: Dunne Smartphone Met Grote Accu, Krachtige Specs En Lage Prijs

UMIDIGI Z1 ProChinese fabrikanten hebben steeds meer van de smartphonemarkt in handen. Dit is geen verrassing, want de smartphones van merken als Xiaomi, Huawei, Oppo en OnePlus zijn erg krachtig en vaak een stuk goedkoper dan de concurrentie. Een aantal andere Chinese merken zoals Vernee, Cubot en UMIDIGI doen hun best om met dezelfde tactiek ook een stukje van de markt te veroveren. Dit resulteert in interessante toestellen zoals de UMIDIGI Z1 Pro.

De UMIDIGI Z1 Pro beschikt over een 5,5-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,3GHz MTK6757 octa-core processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera (13MP + 5MP) aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 4000mAh accu en een vingerafdrukscanner aan de voorkant. De smartphone is 7mm dun, draait op Android 7.0 (Nougat) en heeft ondersteuning voor twee SIM-kaarten.

UMIDIGI Z1 Pro

De specificaties van de UMIDIGI Z1 Pro zijn zeer goed, maar wat de smartphone vooral aantrekkelijk maakt is het prijskaartje. Je kunt de UMIDIGI Z1 Pro HIER namelijk tijdelijk kopen voor slechts €214. Je hebt de keuze tussen een rode en zwarte variant.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.