Google Pixel-smartphones Hebben Augmented Reality-stickers Gekregen

AR-stickers-Star WarsDe Pixel-smartphones van Google hebben deze week augmented reality-stickers ontvangen. Met deze stickers kun je virtuele 3D-objecten op de werkelijkheid projecteren. De AR-stickers zijn officieel alleen beschikbaar voor de eerste en tweede generatie Pixel-toestellen, maar XDA-leden hebben het voor elkaar gekregen om de stickers ook werkend te krijgen op de Nexus 6P, OnePlus 3 en 3T en de Xiaomi Mi 5.

Google heeft AR-stickers voor Pixel-toestellen met Android 8.1 beschikbaar gemaakt. In de Camera-app kun je kiezen tussen verschillende sticker-apps, zoals Star Wars en Stranger Things. In de onderstaande video zien we wat voor effect dit geeft.

XDA-leden hebben het voor elkaar gekregen om de stickers via een omweg ook te gebruiken op de Nexus 6P, OnePlus 3(T) en Xiaomi Mi 5 die beschikken over root en Android 8.1 (Oreo). Op het XDA-forum staat een stappenplan voor het installeren van de AR-stickers. Het installeren van deze stickers is op eigen risico en alleen aan te raden voor gebruikers die weten waar ze mee bezig zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.