Xiaomi Rolt Bètaversie Android 8.0 (Oreo) Uit Naar Xiaomi Mi A1

Google-Xiaomi-Mi-A1De Mi A1 is de eerste Android One-smartphone van de Chinese fabrikant Xiaomi. Toestellen die meedoen aan het Android One-programma draaien op een vrijwel kale versie van Android en ontvangen zeer snel de nieuwste Android-updates. Een selecte groep Mi A1-gebruikers hebben de bètaversie van Android 8.0 (Oreo) nu al ontvangen.

Een selecte groep Mi A1-gebruikers in India hebben de eerste bèta van Android 8.0 ontvangen. De smartphone kwam eerder dit jaar op de markt met Android 7.0 (Nougat). Als Xiaomi de bètatest goed doorstaat zal de Oreo-update naar alle gebruikers worden uitgerold. De Chinese fabrikant heeft eerder ook al aangegeven dat de Mi A1 een update naar Android P zal ontvangen.

De Xiaomi Mi A1 beschikt onder andere over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3080 mAh accu, een 5 megapixel camera aan de voorkant. een 12 megapixel dual-camera met 2x optische zoom aan de achterkant en een aluminium behuizing. De smartphone draait op een vrijwel kale versie van Android.

Op de redactie hebben wij de Xiaomi Mi A1 liggen en over enkele weken kunnen jullie een uitgebreide review verwachten. Ook staat er een giveaway op de planning, dus hou Androidics.nl goed in de gaten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.