Chinese Smartphonefabrikant Hisense Komt Naar Europa

hisense-c30-rockDe Chinese fabrikant Hisense brengt eind deze maand voor het eerst smartphones uit in Europa, waaronder Nederland. De zogeheten Hisense C30 Rock en Hisense C30 Rock Lite zijn robuuste smartphones met een waterdichte behuizing.

De bovenstaande Hisense C30 Rock beschikt over een robuuste en waterdichte (IP68) behuizing, een 5,2-inch scherm met een Full HD-resolutie, een Qualcomm octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 3900mAh accu.

De onderstaande Hisense C30 Rock Lite is een stuk eenvoudiger en beschikt over een 5-inch scherm met een HD-resolutie, een MediaTek octa-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 3000mAh accu. De behuizing van de Lite-uitvoering heeft een iets lagere (IP67) certificering.

hisense-c30-rock-lite

Beide toestellen draaien op Android 7.0 (Nougat) en zullen later deze maand in Nederland in de winkels liggen. De Hisense C30 Rock krijgt een adviesprijs mee van 299 euro. De Hisense C30 Rock Lite kost 199 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.