Wileyfox Europe Limited Is Failliet

wileyfoxWileyfox Europe Limited, een onderdeel van de Britse smartphonefabrikant Wileyfox, staat onder curatele. Dit schrijft de geverifieerde Reddit-gebruiker Wileyfox-Jack. Momenteel kijken twee curatoren of een eventuele doorstart mogelijk is.

Country Manager Benelux van Wileyfox Robert de Hoo heeft tegenover Tweakers aangegeven dat Wileyfox inderdaad onder curatele staat. Het is niet duidelijk wat dit zal betekenen voor de medewerkers van Wileyfox en de huidige Wileyfox-smartphones. Robert de Hoo zegt dat er momenteel een herstructurering plaatsvindt bij het bedrijf en dat er alles aan gedaan wordt om Wileyfox door te laten gaan.

Wileyfox-Jack heeft laten weten dat hij nu in ieder geval werkloos is. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door de financiële problemen van het bedrijf. We spreken hier overigens wel over Wileyfox Europe Limited. Onder het Britse bedrijf valt ook de internationale tak Wileyfox International Limited. Deze staat los van de Europese variant.

Wileyfox-smartphones zijn sinds 2015 verkrijgbaar in Nederland. De smartphones van het bedrijf hebben een relatief goede prijs/kwaliteit verhouding.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.