Huawei Honor 9 Lite Komt Binnenkort Naar Europa

Huawei-Honor-9-LiteDe Huawei Honor 9 Lite is al een tijdje verkrijgbaar in China en India, maar de smartphone komt binnenkort ook naar Europa. De Chinese fabrikant heeft namelijk bekendgemaakt dat een wereldwijde uitrol aanstaande is.

De Honor 9 Lite is een goedkopere versie van de Honor 9. De smartphone beschikt onder andere over een 5,65-inch scherm met een resolutie van 2.160 x 1.080 pixels en een 18:9 beeldverhouding, een Kirin 659-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en een 3000mAh accu. De Honor 9 Lite draait op Android 8.0 (Oreo) met Huawei’s eigen EMUI 8.0-schil.

Wat de smartphone uniek maakt is de camera-setup. De Honor 9 Lite heeft namelijk aan beide kanten een dual-camera. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant zit een 13MP + 2MP camera. Deze combinatie zorgt voor betere diepte in de foto’s.

De Huawei Honor 9 Lite krijgt in Europa een adviesprijs mee van 229 euro. De smartphone zal in de Duitse en Engelse webwinkel van Huawei verschijnen. Hopelijk zullen Nederlandse webwinkels de smartphone ook in hun assortiment opnemen. Wanneer Huawei de Honor 9 Lite in Europa zal lanceren is nog niet bekendgemaakt.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.