Uitrol Android 8.0 Voor Samsung Galaxy S8 Gestopt Vanwege Reboots

android 8.0-oreoVoor het weekend bleek dat Samsung de uitrol van Android 8.0 (Oreo) voor de Galaxy S8 tijdelijk heeft stopgezet. In een statement heeft Samsung nu meer duidelijkheid gegeven over waarom de Zuid-Koreaanse fabrikant dit besluit heeft genomen.

Aan het begin van de week was Android 8.0 (Oreo) in verschillende landen te downloaden voor de Galaxy S8 en de Galaxy S8+. Nederland zou snel volgen, maar opeens verwijderde Samsung de update van zijn servers. In een statement aan Sammobile heeft Samsung nu aangegeven dat de uitrol is stilgelegd omdat gebruikers problemen ervaren sinds het ontvangen van de update.

Zo worden sommige gebruikers van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ na het ontvangen van de Oreo-update geconfronteerd met reboots. De smartphone herstart op willekeurige momenten. Samsung zal dit probleem eerst oplossen en over enkele dagen een nieuwe versie van de Oreo-update uitrollen.

Er zijn meer fabrikanten die problemen ervaren bij de uitrol van Android 8.0 (Oreo). Zowel OnePlus als HTC hebben de uitrol van de Oreo-update tijdelijk stopgezet na het ontdekken van bugs en problemen. Beide bedrijven brachten later een nieuwe versie van de Oreo-update uit waarbij de problemen zijn opgelost.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.