“Samsung Gebruikt Ook Voor Galaxy S8 Een Enkele Camera”

galaxy-s7-cameraElke paar dagen duiken er wel weer nieuwe geruchten op over de Galaxy S8, Samsung’s aankomende vlaggenschip, waaronder geruchten over een dual-camera. Volgens het laatste bericht zal Samsung echter gewoon weer gebruik maken van een camera met één lens.

Na een lange periode van interessante innovatie op de smartphonemarkt, lijkt daar nu langzaam een einde aan te komen. Toestellen worden niet meer veel sneller en accu’s worden op bijna maximale snelheid opgeladen. Om nog een beetje onderscheid te maken komen verschillende fabrikanten, zoals Huawei en Apple, met dual-camera’s aan de achterkant van de toestellen. Deze dual-camera’s moeten onder andere zorgen voor betere foto’s in donkere omgevingen en de mogelijkheid om foto’s achteraf bij te stellen.

De huidige Galaxy S7 beschikt niet over een dual-camera, maar heeft toch één van de beste smartphone-camera’s van dit moment. Samsung ziet volgens een bron op Weibo dan ook geen reden om over te stappen op een dual-camera en zal bij de Galaxy S8 gewoon weer een camera met één lens gebruiken.

Nu is het natuurlijk de vraag hoe Samsung zich met de Galaxy S8 wel wil onderscheiden van de concurrentie. Geruchten spreken tot nu toe onder andere over een irisscanner, een 4K Super AMOLED-scherm met kleine bezels en 6GB werkgeheugen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. Paul Peter Muller schreef:

    De grootste verrassing zal VIV worden. VIV is drie generaties verder dan Siri, Cortana en Google Now. VIV is exact wat de AI wereld al jaren probeert te maken en echt next gen. VIV is self learning en kan zijn eigen programmeercode schrijven. Daarnaast is VIV perfect en heel gemakkelijk uit te breiden naar elk denkbaar apparaat dat VIV ondersteunt.

    Over een paar jaar volgt VIV je op je smartphone, je TV (Samsung), je multimedia apparatuur, je auto, je koelkast, wasautomaat, kookplaat, alarminstallatie, opvouwbare tablet. VIV weet waar je bent, wat je voorkeuren zijn en houdt, leert per dag en anticipeert steeds meer en meer op wat je wil. Science Fiction wordt werkelijkheid.

    Siri, Cortana en Google Now kunnen hier niet eens van dromen. Het zijn domme assistenten die alleen maar kunnen wat de programmeurs hen hebben geleerd. Heeft niets met Kunstmatige Intelligentie te maken. De mogelijkheden van deze drie zijn al vrij snel eindig. De mogelijkheden van VIV zijn oneindig omdat ze self learning is.

    Daarnaast zal 4K VR dit nieuwe medium een enorme boost geven. S8 bezitters zijn straks de enige VR gebruikers die VR in 4K kunnen bekijken. Ze hoeven alleen maar de Gear VR aan te schaffen voor een paart tientjes. VR in 4K of 2K is een wereld van verschil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.