Bèta Nederlandse Google Assistant Beschikbaar

Google-AssistantGoogle lijkt te zijn gestart met de eerste bètatest voor de Nederlandstalige Google Assistant. In februari gaf het bedrijf al aan dat de Nederlandse assistent dit jaar zal worden uitgerold en nu kunnen Nederlandse Local Guides de assistent al testen.

Local Guides zijn mensen die informatie toevoegen aan Google Maps, door bijvoorbeeld foto’s van plaatsen te uploaden of reviews van restaurants te plaatsen. Om deze gebruikers van Google Maps te bedanken geeft Google regelmatig wat extra’s. Ditmaal krijgen Local Guides toegang tot de bèta van de Nederlandstalige Google Assistant.

In een email aan Local Guides schrijft Google het volgende. “Het team van Local Guides nodigt je uit om een van de nieuwste projecten van Google uit te proberen, de Google Assistent. Je kunt de Assistent vragen stellen en opdrachten geven. Daarna kun je je feedback delen om mee te denken over hoe het uiteindelijke product eruit komt te zien.” Google geeft het niet in woorden aan, maar hoogstwaarschijnlijk gaat het om de Nederlandse versie van de slimme assistent.

Local-Guides-Google-Assistant-Nederland

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.