Roadmap Android 8.0 (Oreo) Uitgelekt Door Samsung Turkije

Android-8.0-OreoAndroid 8.0 (Oreo) is inmiddels beschikbaar voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+, maar veel andere smartphones van Samsung hebben de Oreo-update nog niet ontvangen. Samsung Turkije heeft nu echter duidelijkheid verschaft met de publicatie van een ‘update roadmap’.

De komende maanden zal Samsung verschillende smartphones voorzien van een Android 8.0 (Oreo)-update. De Turkse afdeling van Samsung heeft nu aangegeven wanneer dit zal zijn. Let wel op dat de data van Samsung Turkije is gericht op de Turkse markt. Het kan dus zijn dat deze niet precies overeenkomt met de release-datums voor Nederland en België. Wel geeft de roadmap een goede indicatie.

Android 8.0 (Oreo) Roadmap
De Samsung Galaxy Note 8 is de eerstvolgende smartphone die de Oreo-update zal ontvangen. De update wordt op of rond 30 maart verwacht. De update komt op 13 april uit voor de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. De Samsung Galaxy A3 (2017) en Galaxy A5 (2017) ontvangen de Oreo-update rond 25 mei. De Samsung Galaxy Tab S3 zal ook in mei een update ontvangen, maar een exacte datum is er nog niet.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *