Instapaper is er voor Android

Hoewel het er lang op leek dat Instapaper de overstap naar Android niet zou maken, is dat vandaag toch gebeurd. In Google Play staat nu de app Instapaper. Hiermee is het mogelijk om websites later terug te lezen. Het grote voordeel daarvan is dat je bijvoorbeeld thuis de pagina´s kunt laden terwijl je gebruik maakt van je internetverbinding in huis. Onderweg hoef je dan niet meer online om de pagina´s te kunnen lezen. In tijden waar providers het meeste geld uit je internetgebruik halen, is dat geen overbodige luxe.

De app slaat pagina´s op waardoor er alleen maar tekst overblijft. Het is mogelijk om de lettergrootte aan te passen, net als de regelafstand en de helderheid. Op een smartphone of tablet kunnen maximaal 500 berichten worden opgeslagen, maar op de site van Instapaper kan onbeperkt worden opgeslagen. The Verge heeft de app als eerste mogen testen en heeft een review online gezet.

Instapaper voor Android staat voor 2,41 euro in Google Play en heeft Android 2.2 of hoger om te kunnen werken.

Klik hier om de app te downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.