JBL Link Bar Is Speaker Met Android TV En Google Assistant

JBL-Link-BarGoogle heeft via Twitter bekendgemaakt dat het bedrijf samen met JBL een nieuwe soundbar zal introduceren. De zogeheten JBL Link Bar heeft Android TV en Google Assistant ingebouwd, waardoor je via spraakcommando’s bijvoorbeeld het licht kunt dimmen of je favoriete film kunt starten.

We hebben nog niet alle details, maar Google heeft bekendgemaakt dat het bedrijf samen met JBL een soundbar met een aantal ingebouwde diensten van Google heeft gemaakt. Net als andere soundbars is de JBL Link Bar een langwerpige balk die je op je televisie kunt aansluiten. De soundbar van JBL is echter voorzien van Android TV en Google Assistant. Hierdoor heb je geen smarttv of afstandsbediening meer nodig wanneer je de JBL Link Bar aansluit aan je tv.

Via de soundbar kun je namelijk de Android TV-gebruikersinterface openen en via Google Assistant kun je elke programma opstarten die je maar wilt. Ook is de JBL Link Bar te gebruiken als slimme speaker, zoals we dat kennen van de Google Home. Hierdoor kun je de speaker ook gewoon gebruiken wanneer de tv uit staat.

Google en JBL hebben nog geen prijs en exacte releasedatum aangekondigd. Wel heeft JBL aangegeven dat de speaker ergens deze herfst op de markt zal komen. Naar verwachting kunnen we de speaker tijdens de IFA in Berlijn in het echt bewonderen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.