“Introductie Moto G6 Op 19 April”

Motorola_Moto_G6Motorola is begonnen met het versturen van uitnodigingen voor een evenement in Brazilië dat op 19 april zal plaatsvinden. Vermoedelijk zal op deze dag de Motorola Moto G6 worden gepresenteerd.

Verschillende media en journalisten hebben een uitnodiging ontvangen van Motorola. Op de uitnodiging zien we naast de datum geen uitleg over wat we op deze dag te zien krijgen. Wel is de achtergrondkleur van de uitnodiging hetzelfde als de kleur van de wallpaper op de gelekte afbeeldingen van de Moto G6. Hierdoor vermoeden we dat we op deze dag de Moto G6 te zien krijgen.

uitnodiging_motorola_moto_g6_19_april

Eerder zijn al heel veel gegevens van de Moto G6 uitgelekt. Zo weten we niet alleen hoe de smartphone er uit komt te zien, maar weten we ook over welke specificaties de Moto G6 beschikt. Zo beschikt de Moto G6 over een 5.7-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een Snapdragon 450-processor, een dual-camera met een 12MP + 5MP sensor aan de achterkant, een 5 megapixel selfie-camera, uitbreidbare opslagruimte, een vingerafdrukscanner, NFC-ondersteuning en een 3.000mAh accu met Turbo Power technologie.

Motorola zal ook de Moto G6 Play introduceren, die waarschijnlijk is uitgerust met een Snapdragon 430 chipset en een 4.000mAh accu.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.