Vele topproducten zijn nog maar een aantal dagen met hoge korting aan te schaffen

flagships-saleWekelijks heeft Gearbest nieuwe aanbiedingen. Ook deze week is dit weer het geval. Wees er wel snel bij want deze aanbieding duurt nog maar tot aankomende zondag. Je wilt natuurlijk geen hoge korting mislopen. Naast de kortingen die voor iedereen gelden zijn er ook kortingen die speciaal voor de inwoners van Nederland zijn.

De Flagship Sale

De Flagship Sale houdt in dat er producten van topmerken in de aanbieding zijn. We geven je daar een aantal voorbeelden van. Als je aan het gamen bent op de pc dan is een goede muis erg belangrijk. Een muis die niet lekker in de hand ligt of niet snel reageert kan het verschil maken tussen het winnen en het verliezen. Er zijn heel veel prijzige muizen die gebruikt kunnen worden bij het Gamen. Gearbest bewijst dat het niet duur hoeft te zijn om van een gaming muis gebruik te maken. De Alfawise V10 A3050 is nu namelijk voor maar €8,20 aan te schaffen. Hiermee schaf je dan een muis aan die je de games makkelijker laat spelen. Het is een bedrade muis die simpel via USB aan te sluiten is. Daarna kan die meteen bij de games gebruikt worden.

Leagoo-Kiicaa-Mix-4G

Ben je op zoek naar een smartphone met een groot scherm dan is het raadzaam om voor een ‘phablet’ te kiezen. Dit is een model wat qua grootte tussen de smartphone en de tablet zit. Zoek je daarbij dan ook nog eens een voordelige smartphone dan is de Leagoo Kiicaa Mix 4G Phablet een hele goede keuze. Deze smartphone is nu voor slechts €114,90 aan te schaffen. Je schaft dan een smartphone aan die draait op Android 7.0 met 3 gigabyte aan geheugen en 32 gigabyte aan opslagruimte.

Bekijk alle overige Flagship Sales op deze pagina

Aanbiedingen alleen voor inwoners van Nederland

Wekelijks zijn er ook aanbiedingen die alleen voor de inwoners van ons land gelden. Voor een aantal daarvan is een kortingscode nodig. Een mooi voorbeeld is de U8 Smartwatch. Voor slechts €6,56 schaf je deze aan. Dit doe je door de kortingscode ‘NLU8Smart‘ bij het afrekenen te gebruiken. Deze smartwatch kan via bluetooth met iedere smartphone verbonden worden. Je kunt dan makkelijk je berichten bekijken en zonder de smartphone aan te raken gesprekken beantwoorden.

U8-Smartwatch

Een ander voorbeeld van een voordelig en handig product is de Excelvan Universele autohouder voor de smartphone. Deze bevestig je met een simpele klik aan de ventilator van de auto. Deze houder is voorzien van een magneet en zal de smartphone goed op de plek houden. Het voordeel is niet alleen dat je geen dure houder voor de auto meer hoeft te kopen. Dit is ook nog eens een houder die op ieder model auto past. Gebruik je de kortingscode ‘NLExcelvan‘ dan kun je deze houder voor slechts €1,63 aanschaffen.

Andere voordelen van de Nederlandse pagina van Gearbest

De Nederlandse pagina van Gearbest biedt meer voordelen dan alleen maar voordelige producten. Zo kun je hier een link vinden naar de Nederlandse Gearbest Facebookpagina. Het is daar mogelijk om in het Nederlands contact met de klantenservice op te nemen. Daarnaast is er een link naar de Nederlandse blog te vinden. Daar vind je veel informatie en reviews over de verkochte producten.

Bezoek de Nederlandse Gearbest pagina door hier te klikken

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.