Samsung Galaxy S7 en S7 Edge Ontvangen Snel Update Naar Android 8.0 (Oreo)

Android-8.0-OreoAlle varianten van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn gecertificeerd door de Wi-Fi Alliance met Android Oreo. Hierdoor kunnen we opmaken dat de Oreo-update snel zal worden uitgerold.

De simlock-vrije modellen van de Galaxy S7 en S7 Edge en de modellen voor de Amerikaanse providers Sprint, AT&T, Verizon en T-Mobile zijn allemaal gecertificeerd voor Android Oreo. Een release van de Oreo-update voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge lijkt daarom niet ver meer weg.

Het is onduidelijk of de Oreo-update ook al klaar is voor de Europese versie van de Galaxy S7-toestellen, aangezien de Amerikaanse modellen worden aangedreven door de Snapdragon 820-processor en de Europese modellen door een Exynos-soc. De Turkse tak van Samsung heeft eerder al wel aangegeven dat het bedrijf druk bezig is met het testen van Oreo op de Europese Galaxy S7 en S7 Edge.

Zoals gewoonlijk zal de update in fasen worden uitgerold, waardoor het een aantal weken kan duren voordat iedereen de Oreo-update binnen krijgt. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de uitrol van Oreo zal starten.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.