Een Moderne Smartphone Voor Nog Geen Honderd Euro Plus Betaalbaar 3D Printen

UMIDIGI-A1-Pro-headerModerne technologie is niet goedkoop, dat weten we allemaal. We zijn dan ook altijd op zoek naar mooie aanbiedingen om besparingen te kunnen behalen. Een smartphone is een apparaat die we veel gebruiken. Het is dan ook belangrijk om van een model gebruik te maken die modern is en die je de komende jaren goed kunt gebruiken. Wat ook niet onbelangrijk is dat deze betaalbaar dient te zijn. Een andere mooie technologie is het 3D printen. Dit is leuk om te doen maar ook zeer handig. Ben je bijvoorbeeld een klein onderdeel nodig dan kun je deze nu zelf printen. Een 3D printer is al een tijdje geen luxe meer. Het is een betaalbare printer die voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Gearbest heeft nu zeer interessante aanbiedingen voor zowel de smartphone als de 3D printer.

Bestel snel met veel voordeel de Umidigi A1 Pro phablet

Bij deze aanbieding is het vooral van belang dat je snel bent. De moderne smartphone Umidigi A1 Pro is nu voor iets meer dan tachtig euro te bestellen. Dit geldt wel alleen voor de eerste duizend mensen die de bestelling plaatsen. Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone dan kan dit een zeer goede keuze voor jou zijn. Het is een smartphone met een zeer fraai design. Daarbij zijn de specificaties ook nog eens zeer indrukwekkend. Er is bijvoorbeeld ‘Face ID’ aanwezig. Dit houdt in dat de smartphone door middel van gezichtsherkenning ontgrendeld kan worden.

UMIDIGI A1 Pro android 8.1

De Umidigi A1 Pro heeft een groot, helder en duidelijk 5,5-inch scherm met een beeldverhouding van 18:9. Dit scherm is ideaal voor het kijken van films, series en video’, maar ook voor het spelen van spellen. Intern vinden we onder andere een 13MP + 5MP dual-camera, 3GB werkgeheugen en een 3150mAh accu. Het meest opvallende van de smartphone is misschien wel de software. De Umidigi A1 Pro draait namelijk op Android 8.1 (Oreo).

Klik hier en bekijk de overige indrukwekkende specificaties van de Umdigi A1 Pro.

De Alfawise U10 3D printer is ook voor jou geschikt

Misschien heb je nog niet vaak over de voordelen van een 3D printer nagedacht. Deze zijn er echter wel. Natuurlijk kun je er vele leuke dingen mee printen. Zoek op het internet maar eens naar schema’s van objecten die geprint kunnen worden. Het aanbod is enorm en je kunt een leuk beeldje van een actieheld printen maar ook een racewagen. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om onderdelen te printen. Is er een gedeelte van een kast stuk gegaan dan zou je dit makkelijk zelf kunnen printen en vervangen. Het is dan ook zeker geen overbodige luxe om een 3D printer thuis te hebben staan.

Alfawise-U10-3D-printer

In de sale is de Alfawise U10 nu te bestellen voor €377,54. Hiermee schaf je dan een 3D printer aan die over een aantal zeer fraaie kwaliteiten beschikt. Ben je aan het printen en valt de stroom uit dan zal de printer onthouden waar die was gebleven. Het printproces zal dan hervat worden als de stroom weer werkt. Daarbij is dit model voorzien van een groot LCD scherm. Hier kan op een eenvoudige wijze alles ingesteld worden. Dit maakt dit model niet alleen voor de ervaren gebruiker geschikt maar ook voor de beginnende gebruiker.

Start ook met 3D printen en bestel de Alfawise U10 3D printer voor slechts €377,54.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.