Gearbest Pakt Niet Alleen Uit Voor Moederdag

moederdag-aanbiedingenMisschien wist je het nog niet maar wekelijks heeft Gearbest meerdere zeer voordelige producten die zeker het bekijken waard zijn. Aankomende zondag is het moederdag. Dan wil je wel een goed cadeau hebben. Het is dan ook goed om te weten dat er een speciale pagina voor moederdag is. Wij gaan je er alles over vertellen in dit artikel.

Een innovatieve lamp die tevens als beveiligingscamera functioneert

Dat veilig wonen belangrijk is dat zal je met ons eens zijn. Toch zijn alarmsystemen duur en is het veel werk om deze te installeren. Het is dan ook goed om te weten dat het ook op een andere manier kan. Alfawise heeft de JD T8610 Led lamp ontworpen. Dit wordt ook wel een Spy Lamp genoemd. Dit heeft te maken met het feit dat er niet te zien is dat er een camera in de lamp aanwezig is. De lamp is voorzien van een bewegingssensor. Loopt er iemand langs dan zal deze beginnen met opnemen. Dit is dan niet alleen het beeld maar ook het geluid. Er is een hoek van 360 graden dus alles rondom de lamp wordt opgenomen.

Bestel de Alfawise JD T8610 LED lamp met camera voor €22,82

Een TV box die vele mogelijkheden biedt

Ben je het gewone televisie kijken zat dan is het een goed idee om een TV Box aan te schaffen. De Schishion AI One is dan een uitstekende keuze. Dit is een box met moderne technologie die je al je favoriete films en series laat kijken. Het is een TV Box met vele mogelijkheden. Zo is deze voorzien van Android 8.1 en dit houdt in dat de nieuwste games en apps uit de Google Play Store gedownload kunnen worden. De specificaties van dit kleine kastje zijn indrukwekkend. Er is 4 gigabyte aan geheugen en 32 gigabyte aan opslagruimte aanwezig.

Scishion-AI-One-TV-Box

Het leuke aan deze TV Box is dat er wel een afstandbediening meegeleverd wordt maar dat je deze niet nodig bent. Het is namelijk mogelijk om de box met je stem te bedienen. Je spreekt in welke film of serie je wilt kijken en de box doet het werk voor je.

De Scishion AI One TV Box is maar tijdelijk voor €676,64 te bestellen

Een cadeau kopen voor moederdag wordt een makkie

Heb je ook altijd zoveel moeite om een leuk cadeau voor moederdag te vinden? Dat is nu voorbij als je een kijkje neemt op de speciale moederdag actiepagina. Hier zie je al cadeaus voor een paar euro. We geven je er graag een aantal voorbeelden van. Het Duoya D250 horloge is niet alleen heel stijlvol maar ook nog eens heel voordelig. Deze kun je nu bestellen voor maar €3,27.

Zoek je een cadeau op een ander vlak dan zou je bij het gedeelte van de persoonlijke verzorging kunnen kijken. Hier kun je voor €17,75 een ontspannend massage apparaat aanschaffen. Je moeder heeft dan een heerlijk apparaat om meer ontspannen door het leven te gaan.

Bekijk alle zeer voordelige moederdag producten op deze actiepagina

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.