Google Introduceert YouTube Music En YouTube Premium

youtube-musicGoogle heeft twee nieuwe diensten van YouTube aangekondigd. YouTube Premium is de vervanger van de huidige YouTube Red. YouTube Music is een nieuwe dienst en biedt de mogelijkheid om muziek te downloaden en om met de app in de achtergrond te luisteren naar muziek. De huidige Google Play Music blijft gewoon bestaan naast de nieuwe YouTube Music

YouTube Music krijgt een gratis versie met advertenties en een betaalde “Premium”-versie zonder advertenties. YouTube Music Premium biedt de mogelijkheid om muziek te downloaden en om met de app in de achtergrond te luisteren. De nieuwe dienst moet het makkelijker maken om muziek te luisteren en te ontdekken. Losse nummers, albums, afspeellijsten, artiestenradio, remixen, liveregistraties en muziekvideo’s zijn allemaal te luisteren en te bekijken met de muziek-dienst.

YouTube Music is vanaf 22 mei beschikbaar in de Verenigde Staten, maar het is nog onduidelijk wanneer de dienst in de Benelux zal verschijnen. Mensen die nu betalen voor een Google Play Music-abonnement, krijgen ook toegang tot YouTube Music Premium.

YouTube-Music-screens

YouTube Premium is de vervanger van YouTube Red. De vervangende dienst kost 12 dollar per maand en bevat alle functionaliteit van de muziekdienst, maar geeft ook toegang tot alle YouTube Originals. Ook zal er geen reclame worden getoond en kunnen video’s worden gedownload om offline te bekijken. Mensen die nu al een YouTube Red-account hebben blijven gewoon de huidige prijs betalen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.