Een Slimme Armband Is Ideaal Voor Het Sporten

Lenovo-HX06Sport je graag of veel dan is een smartwatch een goede middel om je voortgang en de lichaamsfuncties bij te houden. Toch zijn er meer mogelijkheden om dit te doen. Wij willen je meer vertellen over een slimme armband van Lenovo. De zogeheten Lenovo HX06 is deze week voor iets meer dan vijf euro te bestellen bij Gearbest. De korting is alleen geldig voor de eerste vijf bestellers die de HX06 vanaf 11 uur in de morgen bestellen. De slimme armband houd alle statistieken voor het sporten bij. Ook heeft deze de mogelijkheid om de resultaten via social media te delen. Verder is er onder andere een slaapmonitor aanwezig.

Bekijk de specificaties van de Lenovo HX06 slimme armband op de productpagina

Het WK wordt een sensatie met de Excelvan Q7

Dat Nederland niet deelneemt aan het komende WK is natuurlijk een domper. Toch blijft het wel een prestigieus toernooi waar je de beste landen van de wereld aan het werk ziet. Dit zal je dan ook op de beste wijze willen beleven. Een goede manier om helemaal op te gaan in de wedstrijd is gebruik te maken van een beamer. De Excelvan Q7 is een prima keuze die ook nog eens in de aanbieding is bij Gearbest. Deze is aan te schaffen voor €136,67. De eerste twintig mensen die deze bestellen krijgen dan ook nog eens een gratis projectiescherm van 120 inch. De beamer is 3300 Lumen en ondersteund Full HD. Het WK zal op deze wijze ook zonder deelname van Nederland een beleving worden.

Excelvan-Q7

Zie hier alle specificaties van de Excelvan Q7 en bestel deze voordelig voor €136,67

Een voordelige smartphone die voorzien is van de nieuwste technologie

Het uitzoeken van een nieuwe smartphone kan een behoorlijke klus zijn. Er zijn vele modellen om uit te kiezen en je wilt natuurlijk ook niet te veel betalen. Een merk dat we steeds vaker tegenkomen is Elephone. De nieuwste smartphone van Elephone is de Elephone A4. De A4 is helemaal van glas en dit geeft de smartphone een fraai uiterlijk. Naast het opvallende uiterlijk zal ook de aanwezige technologie je niet teleurstellen.

Elephone-A4-goud

Zo is er bijvoorbeeld drie gigabyte werkgeheugen en zestien gigabyte opslagruimte aanwezig. Om het makkelijk te maken is er aan de zijkant van de smartphone een vingerafdrukscanner aanwezig. Hiermee kun je de smartphone op een zeer eenvoudige wijze ontgrendelen. Dit model heeft dan ook nog eens de mogelijkheid om twee simkaarten te plaatsen. Je kunt dus twee telefoonnummers gebruiken.

De Elephone A4 phablet zeer voordelig bestellen

Hoor je bij de eerste zestig mensen die op een dag deze smartphone bestellen dan kun je die voor iets meer dan negentig euro aanschaffen. Je hoeft dan ook nog eens geen verzendkosten te betalen. Wees er dus snel bij en profiteer van deze goede deal. Het zal een smartphone zijn waar je jaren plezier van zult hebben.

Elephone-A4-top

Bestel de Elephone A4 phablet voor de actieprijs op deze pagina

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.