Hoge Kortingen Op Tablets En Voor De Doe-het-zelvers

Teclast-P80-Pro-tabletDe kans is groot dat je al eens iets bij Gearbest hebt besteld. Dit is een grote Chinese webwinkel die kwalitatieve producten tegen lage prijzen biedt. Wekelijks zijn er nieuwe aanbiedingen en deze week lichten wij er een aantal voor je uit. Het zijn aanbiedingen die interessant zijn als je op zoek bent naar een nieuwe tablet of als je een echte klusser bent.

Klussen hoeft helemaal niet duur te zijn

Ga je naar de bouwmarkt dan schrik je van de prijzen. Toch kan dit ook vele malen goedkoper. Neem maar eens een kijkje bij de lage prijzen die Gearbest biedt voor het klussen. Voor minder dan twee euro kun je al aan de slag. Het zijn zowel gereedschappen als handige hulpmiddelen die er te bestellen zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige magnetische en opvouwbare plaat. Deze kun je opgevouwen in je zak houden. Wanneer je aan het klussen bent en schroeven aan het uitdraaien bent dan kun je de schroeven op deze plaat leggen. Doordat deze magnetisch is zullen de schroeven altijd netjes bij elkaar blijven liggen. Dit handige gadget maakt het een stuk eenvoudiger om de klus te klaren.

Xiaomi-Mijia-Wowstick-Wowpad-2

Een schroevendraaierset komt bij iedere klus van pas

Er is bijna geen klus waar je geen schroevendraaier voor nodig bent. In de aanbieding bij Gearbest zijn er nu een aantal schroevendraaiersets. Deze kun je voordelig aanschaffen en zullen vaak worden gebruikt. Een mooi voorbeeld is de 25-delige schroevendraaierset op portemonnee formaat. Deze is voor slechts €3,66 te bestellen. Een ander gereedschap wat bij bijna iedere klus gebruikt wordt is de rolmaat. Ook deze is voordelig te bestellen. Voor slechts €0,85 kun je deze bestellen. Met een clipje kun je de rolmaat eenvoudig aan je sleutels vastmaken.

Zie hier de speciale pagina met alle aanbiedingen voor de doe-het-zelvers

Een nieuwe tablet bestel je nu wel heel voordelig

Een smartphone is niet geschikt voor alle apps. Sommige apps werken namelijk een stuk beter op een groter scherm. Een tablet is dan de ideale oplossing. Ben je op zoek naar een nieuwe tablet dan is er nu een sale die je niet mag missen. Om maar meteen een spetterende aanbieding te noemen kun je de Chuwi Hi 9 Air tablet voor €187,93 aanschaffen. Je koopt dan een tablet met een 10.1-inch scherm en een snelle processor. Hiermee zal je moeiteloos alle nieuwe apps en games kunnen draaien.

Chuwi-Hi9-Air

Tablets voor minder dan honderd euro

Heb je niet veel te besteden dan zijn er goede tablets voor minder dan honderd euro te bestellen. Dit is bijvoorbeeld de Teclast P80 Pro Tablet. De Teclast P80 Pro tablet levert een uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Een andere tablet waar dit voor geldt is de Alldocube iPlay 8. Dit is een goede keuze als je op zoek bent naar een sterke en voordelige tablet. Dit kan ook voor kinderen een goede keuze zijn. De Alldocube iPlay 8 schaf je voor slechts €43,56 aan. Genoeg reden om snel eens een kijkje op de pagina met aanbiedingen te nemen.

Teclast-P80-Pro

Bekijk hier alle aanbiedingen op het gebied van de tablets

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.