Sony breidt Xperia-lijn uit

Sony heeft vandaag aangekondigd dat de Xperia-lijn verder wordt uitgebreid. Het gaat om de Xperia Miro, Tipo en Tipo dual die alledrie beschikken over Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

De Xperia Miro heeft een 3.5 inch scherm met een resolutie van 480×320, zoals gezegd ICS en een 5 megapixel camera. Het toestel wordt aangedreven door een 800 MHz processor, dus het wordt niet de snelste telefoon. De Miro krijgt verwisselbare frontjes, waarbij je kunt kiezen uit zwart, zwart/roze, wit en wit/goud. Ook zijn de kleuren voor binnenkomende berichten aan te passen naar wens. Verder wordt het toestel volledig met Facebook geintegreerd. Sony mikt met de Miro dus vooral op het jongere publiek.

De Xperia Tipo en de Tipo dual hebben een iets kleiner scherm dan de Miro, namelijk 3.2 inch. De resolutie blijf hetzelfde met 480×320. De camera die op de Tipo zit is er een van 3.2 megapixel. De Tipo dual is  identiek aan de gewone Tipo maar heeft de mogelijkheid om er een extra simkaart in te zetten. Handig voor zakelijk gebruik of als je regelmatig in het buitenland zit.

Bron: Android Police

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.