Operator billing met KPN en Vodafone

Operator billing houdt niets anders in dan dat je met je telefoon voor een dienst betaald en dat de kosten daarvan op je telefoonrekening terecht komt. Vodafone en KPN gaan dit mogelijk maken voor hun mobiele klanten. Deze klanten kunnen dan apps kopen om vervolgens te betalen via hun telefoonrekening.

Hi (dochterbedrijf van KPN) wist eind mei al aan te kondigen dat ze met dit systeem zou gaan werken en voor Vodafone was operator billing al mogelijk voor de Blackberry App World en de Nokia Ovi Store. Binnenkort zal dit dus ook te gebruiken zijn binnen Google Play (Android Market), dit is geen nieuwe stap aangezien Vodafone dit vorig jaar al aankondigde.

KPN is op dit moment bezig met het testen van het systeem, wanneer deze dienst beschikbaar zal zijn weten we nog niet maar als wij het weten, weten jullie het ook!

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.