Oppo Komt Snel Naar Nederland

oppo-find-xEr gaan al geruime tijd berichten rond dat de Chinese fabrikant Oppo van plan is om smartphones in de Benelux op de markt te brengen. Het ziet er nu naar uit dat deze officiële lancering niet lang meer op zich zal laten wachten, aangezien Oppo een Nederlandstalige Oppo-website en YouTube-kanaal heeft opgezet.

Chinese smartphonefabrikanten veroveren steeds meer van de Europese markt. Zo is Huawei al geruime tijd actief in Europe, is het eenvoudig om aan een OnePlus-smartphone te komen en zijn een aantal smartphones van Xiaomi sinds kort verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse aanbieders. Ook Oppo ziet nu dat er vraag is naar Chinese smartphones.

Sinds gisteren staat deze Nederlandse website online, maar de pagina bevat nog geen producten. We zien wel informatie over Oppo en een grote teaser voor de Find X, die Oppo dinsdag 19 juni zal introduceren. Op de YouTube-pagina staat nu één video, een teaser voor de Oppo Find X met de nieuwe merk-ambassadeur Neymar.

Het is nog onduidelijk welke toestellen Oppo in Nederland wil uitbrengen, maar we verwachten in ieder geval dat de Find X hier zal worden verkocht.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.