The Dark Knight Rises voor Android

De nieuwe Batman film zit eraan te komen, The Dark Knight Rises. Maar aangezien het tegenwoordig onmogelijk is dat er “alleen” een film uitkomt, kunnen we je het nieuws brengen dat er ook een game aan zit te komen voor zowel Android als iOS. Het is een zogenaamde ‘free roaming’ game waar je als Batman vrij rond kunt lopen en boeven vangen. Uiteraard is er al een teaser naar buiten gebracht, kijk maar:

De teaser bestaat grotendeels uit sfeerbeelden en Batman die een aantal boeven onder handen neemt, met natuurlijk de nodige drama en dramatische muziek. Ook zie je in de teaser dat het spel voorzien is van de nodige mooie graphics en het lijkt een goeie gameplay, maar dat moeten we nog maar zien.

Of de game gratis zal zijn is nog niet bekend, wel is bekend dat we het spel deze zomer in Google Play kunnen verwachten.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.