Gearbest geeft speciale kortingen aan de Nederlanders

GearBest-NederlandDat we regelmatig over Gearbest schrijven zal je vast niet ontgaan zijn. Het is een voordelige webwinkel met een groot assortiment. Nu is er wel een hele speciale actie. Alle inwoners van Nederland kunnen namelijk van extra korting profiteren. Dit doe je door op de onderstaande actiepagina te kijken. Een elektronische flosser kun je hier al voor € 3,13 bestellen. Ben je op zoek naar nieuwe oordopjes dan zijn deze al voor € 2,61 te bestellen. Hou er wel rekening mee dat deze sale alleen voor de inwoners van Nederland is. Daarbij dient er een kortingscode ingevuld te worden die onder het product wordt weergegeven.

Zie het grote assortiment met aanbiedingen alleen voor de inwoners van Nederland

Geniet nog meer van de televisie met een TV BOX

Is er niets te kijken op de televisie tijdens het WK? Een TV Box is dan een goede keuze. Deze kun je instellen zodat er vele verschillende soorten series, films en tv kanalen te bekijk zijn. Gearbest heeft de TV Boxen nu in de aanbieding. De H96 TV Box is nu voor maar € 30,45 te bestellen. Nog voordeliger is de W95 TV Box voor slechts € 26,10. Op de actiepagina zijn nog veel andere modellen in de aanbieding en het zal geen probleem zijn een TV Box te vinden die bij je past.

Amlogic-W95-TV-Box

Zie alle aanbiedingen op het gebied van TV Boxen

Voordelig een 3D printer aanschaffen

Een 3D printer is een zeer moderne manier van printen. Je kunt dan je eigen speelgoed of onderdelen printen. Tot niet zo lang geleden waren deze printers erg duur. Nu is dat anders. In de onderstaande sale zijn namelijk verschillende soorten 3D printers te bestellen. De Creality3D Ender is kit die je zelf in elkaar dient te zetten. Dit is eenvoudig om te doen met het meegeleverde stappenplan. Deze kit kun je voor maar € 156,60 bestellen. Ben je op zoek naar een model wat snel op te zetten is en op het bureau past dan is de Creality3D Cr de juiste keuze. In de sale is deze voor maar € 318,42 te bestellen. Bekijk de actiepagina en zie alle 3D printers die in de sale zijn.

3D-printers-DIY

Zie hier alle modellen 3D printers die in de sale voordelig te bestellen zijn

De Chuwi Corebook is een 2 in 1 tablet

Een laptop is leuk maar veel mensen kopen naast een laptop ook een tablet. Dit is een dubbele aankoop. Met de Chuwi Corebook 2 koop je een tablet en laptop in één. Dit doe je tijdens de sale voor maar € 451,53. Hou er wel rekening mee dat er slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn. Wil je profiteren van de lage prijs dan is het zaak om snel te bestellen. Het pakket wordt helemaal compleet geleverd met tablet, toetsenbord en stylus. Wil je de Corebook als laptop gebruiken dan klik je de tablet vast aan het toetsenbord. Wil je deze los gebruiken dan klik je het scherm weer los.

Chuwei-Corebook-2

Zie alle specificaties en de lage prijs van de Chuwei Corebook 2 op deze pagina

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.