Een TV Box, dashcam en meer in de sale bij Gearbest

Beelink-Gemini-X45Op deze website zal je vast al wel eens vaker over Gearbest hebben gelezen. Dit is een webwinkel die een ongelooflijk groot assortiment aan producten heeft. Daarbij zijn de prijzen laag. Met grote regelmaat kun jij dan ook nog profiteren van leuke aanbiedingen. Daarvan zetten wij er een aantal op een rij.

Zo is er nu een sale op het gebied van TV Boxen. Hier is de Beelink Gemini X45 met zes gigabyte DDR4 geheugen voor maar € 210,24 te bestellen. Ook kun je de Xiaomi Mi box die 4K kan streamen voor maar € 49,05 bestellen. Neem zelf maar eens een kijkje en zie alle TV Boxen die in de aanbieding zijn.

Zie hier de sale van de TV Boxen

De Alldocube M5 is een kwalitatieve en voordelige tablet

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en een voordelige tablet dan kun je de keuze voor de Alldocube M maken. Deze is nu in de aanbieding voor maar € 166,44. Je schaft dan een Android tablet met 10.1 inch scherm aan. Er is vier gigabyte aan DDR4 geheugen en 64 gigabyte aan opslagruimte. Ook kan deze opslagruimte uitgebreid worden door een SD kaart te plaatsen. Zoek je een moderne, snelle en kwalitatieve tablet voor weinig geld dan is dit een deal die je niet mag missen.

ALLDOCUBE-M5

Bekijk hier de specificaties en schaf de Alldocube M5 tablet aan voor € 166,44

Een dashcam kan veel problemen voorkomen

Maak je gebruik van een dashcam in de auto dan is er geen vraag meer wie er schuld heeft bij een ongeluk. Ook kun je de rijstijl van anderen vastleggen die in jouw auto rijden. Bij Gearbest is nu de Xiaomi 70mai dascam in de sale. Deze kun je voor € 34,90 aanschaffen. Het is een dashcam die in hoge kwaliteit opneemt en die makkelijk te plaatsen is.

Bestel hier de Xiaomi 70mai dashcam voor slechts € 34,90

Begin met het printen in 3D voor een voordelige prijs

Wil je graag een 3D printer aanschaffen maar vind je deze te duur dan is de Geeetech A10 3D printer een goede keuze. Deze is aan te schaffen voor slechts € 175,20. Wees er dan wel snel bij want er zijn maar een beperkt aantal beschikbaar voor deze prijs. De printer is makkelijk te monteren en kan zeer fraaie objecten printen.

Bekijk de specificaties en de lage prijs van de Geeetech A10 3D printer hier

Een smartphone voor slechts een paar tientjes

In het begin van dit artikel gaven we al aan dat Gearbest voordelig is. Het is dan ook mogelijk om een smartphone voor slechts een paar tientjes aan te schaffen. Wil je niet gamen en is een smartphone voor bellen, sms’en, internetten en appen voldoende dan kun je veel geld besparen. De EL W45 smartphone kun je bijvoorbeeld al voor € 37,66 aanschaffen. Wil je alleen bereikbaar zijn of zoek je een telefoon voor noodgevallen dan zou je kunnen kiezen voor de L8Star BM70 mobiele telefoon die voor maar € 13,71 te bestellen is. Neem maar eens een kijkje op de actiepagina. Er is keuze genoeg.

goedkope-smartphones

Zie hier alle smartphones en mobiele telefoons die voor slechts enkele tientjes te bestellen zijn

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.