Samsung Drijft Opnieuw Spot Met Apple In Nieuwe Reclame’s

Samsung-Galaxy-S9Het is weer zover, Samsung heeft een aantal nieuwe filmpjes uitgebracht waarin de gebreken van de iPhone worden uitgelicht. Uiteraard geven de filmpjes aan dat je beter voor de Samsung Galaxy S9 kunt kiezen.

In drie nieuwe filmpjes laat Samsung zien waarom de Galaxy S9 beter is dan de iPhone van Apple. In de video’s zien we een klant met een Galaxy S9 in een Apple Store bij een zogenaamde Genius, oftewel een medewerker van een Apple Store. Deze Genius komt in de video echter niet zo slim over. In de eerste video vraagt een klant of hij een koptelefoon met 3,5 mm aansluiting kan gebruiken bij een iPhone. Dit is mogelijk, maar alleen met een dongle. Uiteraard is dit bij de Galaxy S9 niet nodig.

De tweede video gaat over snelladen. De Galaxy S9 komt standaard met een snellader, maar als je de iPhone snel wil opladen dan moet je een Lightning naar USB Type-C dongle en een snellader er los bijkopen.

In de derde video gaat het over de camera van de Galaxy S9. Op DxOMark, een benchmark voor camera’s, scoorde de Galaxy S9 beter dan de iPhone X, maar de “Ingenius” gelooft in Apple en niet in DxOMark.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.