Google verklapt nieuwe Android-versie

Google heeft per ongeluk een verwijzing naar de nieuwe versie van Android online gezet. In de webwinkel van Google stond bij de Galaxy Nexus dat het toestel het nieuwste toestel van Google zelf is en binnenkort de eerste smartphone met Android 4.1 (Jelly Bean). De zoekgigant heeft de verwijzing inmiddels alweer verwijderd.

Dat de Galaxy Nexus van Samsung het eerste toestel wordt met Android 4.1 betekent waarschijnlijk dat er geen nieuwe Nexustelefoon wordt gemaakt. Ook wordt de update van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) naar 4.1 waarschijnlijk ook niet al te groot. Bij vorige grotere updates, zoals Android 2.3 (Gingerbread) naar Android 3 (Honeycomb) en van Honeycomb naar Android 4 (Ice Cream Sandwich), veranderde het versienummer ook.

Waarschijnlijk wordt de komst van Android 4.1 (Jelly Bean) volgende week officieel bekendgemaakt tijdens de conferentie Google I/O.

Bron: Tech-Gadget

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.