Flipboard nu ook voor Android

Na een korte tijd als betaversie beschikbaar te zijn geweest, is Flipboard vanaf vandaag ook te vinden in Google Play. Hiervoor was de app Flipboard alleen voor bezitters van een iPhone of iPad beschikbaar. Flipboard biedt gebruikers de mogelijkheid om websites als een soort tijdschrift te lezen op tablet of smartphone. Het is vergelijkbaar met Google Currents.

Het is nu ook mogelijk om Google+ en YouTube toe te voegen aan Flipboard. Het was al mogelijk om aan de app Twitter en Facebook toe te voegen. Maar het zijn niet alleen social media die in Flipboard geintegreerd kunnen worden, ook bijvoorbeeld BBC, Volkskrant en National Geographic kunnen via Flipboard gelezen worden.

De app is speciaal ontwikkeld voor smartphones en niet voor tablets. Flipboard is 2.6 MB groot en geschikt voor toestellen met Android 2.2 of hoger.

Klik hier om Flipboard te downloaden.

Bron: The Verge

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.