Volg Wimbledon op je Android-toestel

Het is een van de vier grandslamtoernooien en het oudste tennistoernooi ter wereld; Wimbledon. Maandag barst het toernooi weer los op het gras van Wimbledon. Om alles op de voet te kunnen volgen staat er nu een app in Google Play die onder meer live scores biedt, uitslagen en het speelschema.

De app biedt volop informatie over het toernooi. Je krijgt informatie te zien over de wedstrijden, maar ook over de spelers die het tegen elkaar opnemen. Verder kun je interviews lezen, vooruitblikken op wedstrijden en foto’s van belangrijke momenten terugkijken. Om helemaal op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, kun je via Wimbledon ook luisteren naar drie radiozenders. Eentje geeft alles weer wat er die dag gebeurd is, de andere twee zijn alleen maar gericht op het Centre Court of op No 1 Court. Er is ook aan de bezoekers van het toernooi gedacht. Met Find it kunnen bezoekers hun plekje langs de verschillende banen zoeken.


Klik hier om de app Wimbledon te downloaden.

Bron: Android Police

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.