Mobiele Android poker applicaties

Android is tegenwoordig een erg populair besturingssysteem en het is dan ook niet vreemd dat er steeds meer poker applicaties worden ontwikkeld. Bij de meeste Android poker applicaties is het alleen mogelijk om met oefengeld te spelen, maar steeds meer online pokerrooms hebben een eigen applicatie laten ontwikkelen waarmee het mogelijk is om op mobiele apparaten poker voor echt geld te spelen.

Alhoewel veel mensen al geruime tijd via internet online pokeren voor zowel echt geld als oefengeld, heeft het even geduurd voordat mobiel poker haar intrede deed. Dit had met name te maken met de kwaliteit van de mobiele apparaten die destijds nog niet goed genoeg waren om zware applicaties soepel te laten draaien. Tegenwoordig zijn de besturingssystemen dusdanig verbeterd met als gevolg dat steeds meer mensen poker games spelen op hun mobiele apparaat.

Het afgelopen jaar introduceerden steeds meer online poker rooms mobiele poker applicaties, waaronder ook Android poker applicaties. Dankzij de moderne besturingssystemen kunnen poker rooms dezelfde functies bieden voor mobiel poker in vergelijking met de traditionele pokersoftware. Daarnaast zijn er al verschillende pokerrooms die mobiel poker voor echt geld aanbieden. Voor een handig overzicht van de pokerrooms die mobiel poker aanbieden kunt u terecht bij PokerListings. Op de website van de pokerroom wordt stap voor stap wordt uitgelegd hoe de Android poker applicatie kan worden geïnstalleerd.

Naast het feit dat mobiel poker qua functies weinig tot niet meer onderdoet voor de traditionele pokersoftware kan men met mobiel poker tevens profiteren van de extra voordelen die een pokerroom biedt, waaronder ook de poker bonus. Bij het openen van een nieuwe account ontvangt u een extra poker bonus die soms kan oplopen tot honderden euro’s. Deze poker bonus speelt u vrij door voor echt geld cash games en/of toernooien te spelen. U ontvangt het geld vervolgens in uw poker account.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com