Black Friday 2018

black-friday-2018-tipsOver bijna een maand is het eindelijk weer zover:Black Friday! Dé dag dat menig shopliefhebber hart sneller gaat kloppen. Op deze dag shop je bijvoorbeeld voor de nieuwste Smartphone, Smartwatch of laptop met extra korting.

In dit artikel staan 4 tips om jou maximaal te laten profiteren van Black Friday 2018.

Tip 1: Houdt de Pricewatch in de gaten voorafgaand aan Black Friday

Veel webwinkels willen nogal eens doen vermoeden dat de prijs die zij aanbieden écht te gek is. Een product kopen tijdens een flinke prijsdaling lijkt dan ook vaak erg aantrekkelijk.

Toch zijn er ook webwinkels die je niet altijd moet vertrouwen. Het is dan ook aan te raden om de producten die jij op het oog hebt alvast te bekijken en de prijs van dit product op te schrijven.

Het kan zomaar zijn dat die flinke korting toch niet zo flink is als de prijs doet vermoeden! Check dus goed of er bijvoorbeeld een kortingscode is voor de Samsung S9 tijdens Black Friday.

Bekijk ook onderstaand filmpje van RTLZ.

Tip 2: Zoek altijd naar een kortingscode of kortingsdeal

Veel webwinkels hebben tijdens Black Friday een speciale kortingscode. Dit betekent dat je een aardige winst kunt pakken wanneer je een kortingscode of kortingsdeal weet te vinden.

Op diverse sites kun je op zoek gaan naar de kortingscode van jouw favoriete winkel of product.

Een van de meest betrouwbare websites tijdens Black Friday, is Blackfridayshops.nl. De redactie van deze website toont enkel websites waar kortingscodes écht werken.

Zo voorkom je teleurstelling!

Tip 3: Wed niet al je paarden op Black Friday

Black Friday is vanwege zijn populariteit verlengd tot en met Cyber Monday. Cyber Monday is de maandag ná het zogenaamde Black Friday weekend.

Dit houdt in dat het goed kan zijn dat jouw favoriete product nog niet in de aanbieding is tijdens Black Friday, maar bijvoorbeeld wel tijdens Cyber Monday.

In Amerika is Cyber Monday al bijna nét zo populair als Black Friday.

Tip 4: Shop online

Tijdens Black Friday kan het ongekend druk zijn in de steden. Rotterdam heeft onlangs vanwege de enorme drukte zelfs besloten dat men daar niet tot 22.00 maar tot 00.00 kan shoppen tijdens Black Friday.

De stad hoopt hiermee de drukte wat meer te verspreiden over de hele avond.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.