Smartphone Sale Met Zeer Veel Kortingen

smartphone-aanbiedingenDe komende dagen is er een “supersaver” smartphone-sale gaande, waarbij smartphones van verschillende merken tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. Het gaat om top-toestellen van merken als Xiaomi, Huawei, OnePlus, Nokia en meer.

De komende weken kom je op deze pagina een hoop aantrekkelijke aanbiedingen tegen waarbij je smartphones zeer voordelig kunt bestellen. Zo krijg je volgende week tot wel 50% korting op smartphones en die week daarop $15 korting op bestellingen van boven de $45. Deze week krijg je $5 korting op bestellingen van $5, maar er is een extra actie gaande waarbij elke dag de eerste vijf personen een toestel voor slechts $9,99 kunnen bestellen.

Daarnaast kun je gebruikmaken van de tijdelijke Flash Sales en couponcodes. Dankzij deze aanbiedingen kun je de Xiaomi Mi A2 Lite kopen voor slechts €155, de Nokia X6 voor €174 of de OnePlus 6T voor €435. Op de pagina staan nog een hoop andere toestellen van Huawei en Xiaomi. We raden je daarom aan om zelf eens door deze smartphone aanbiedingen pagina te bladeren om te kijken of er een geschikt toestel voor jou tussenstaat. Wie weet kun je op deze manier alvast een leuk toestel regelen als cadeau voor de aankomende feestdagen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *