Android Jelly Bean beschikbaar voor Nexus S

De Google Nexus S, een toestel van anderhalf jaar oud, krijgt nu ook in Nederland de update naar Jelly Bean (Android 4.1). Eind vorig jaar kreeg het toestel nog een update naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Oftewel de Google Nexus S gebruikers hebben niet te klagen over de update service.

De update naar Jelly Bean zal het toestel zijn prestaties en snelheid sterk verbeteren en het allermooiste is nog wel dat het toestel het makkelijk trekt qua specs.

Updates
De update naar Jelly Bean is de zoveelste grote update voor de Google Nexus S. Kreeg het toestel eind vorig jaar een update van Android Gingerbread naar Ice Cream Sandwich, gaat het toestel nu over naar Android Jelly Bean. Google heeft aangegeven dat gebruikers vooral veel verschil gaan merken in de kleinere details. Het gevoel is beter, het wisselen tussen diverse screens gaat soepeler en het schakelen tussen verschillende apps voelt als het omslaan van een pagina in een boek. Ook het touchscreen gaat sneller en beter reageren, of zoals Google het mooi verwoord: “Het is alsof de gebruiker de pixels onder zijn vingers kan voelen”.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. Canrith schreef:

    Jelly Bean op de Nexus S levert toch wat problemen op. Zo is WiFi ontvangst erg zwak. Het signaal valt al weg als ik een paar meter van de router wegloop. Synchronisatie Google Calendar vanaf PC lukt, vanaf telefoon dus niet. Tja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.