“Snapdragon 8150 Opgedoken In Benchmarktest”

Qualcomm-SnapdragonEr zijn benchmarkresultaten opgedoken van de nog onaangekondigde Qualcomm Snapdragon 8150-processor. De Snapdragon 8150 is de opvolger van de huidige Snapdragon 845-processor.

Er zijn verschillende fabrikanten die de afgelopen jaren zeer krachtige mobiele chipsets op de markt hebben gebracht. Huawei heeft de Kirin-serie, Samsung de Kirin-serie en Qualcomm de Snapdragon-serie. De beste chipsets van de drie fabrikanten doen qua processorkracht niet voor elkaar onder. De fabrikanten brengen daarom geregeld nieuwe chipsets op de markt om de ander te overtroeven.

De Snapdragon 8150 zal naar verwachting de Snapdragon 845 opvolgen en zou Qualcomms eerste 7 nanometer-chipset worden. De chipset zou nu zijn opgedoken in benchmarkresultaten van AnTuTu. Met een score van maar liefst 362.292 punten is Qualcomm’s nieuwe processor sneller dan zowel de Kirin 980 als de A12 Bionic van Apple.

We weten niet hoe betrouwbaar de onderstaande screenshot is. Het kan namelijk ook om een vervalsing gaan. Een andere mogelijkheid is dat de Snapdragon 8150 een chipset is voor andere apparaten zoals laptops en Chromebooks. Daarom kunnen we nog niks met zekerheid zeggen totdat Qualcomm de processor officieel heeft aangekondigd.

snapdragon-8150-benchmark-AnTuTu

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.