“HTC Zal Geen HTC U13 Op De Markt Brengen”

HTCU12plusVolgens de laatste geruchten zal HTC geen HTC U13 introduceren. Wel werkt HTC aan “iets anders”. De bronnen van de website Phandroid hebben niet aangegeven wat dit precies is.

HTC doet het nog steeds niet goed op de smartphonemarkt en de vlaggenschip-smartphone van het bedrijf, de HTC U12+, is opnieuw geen succes. Doordat de smartphones die HTC de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht steeds slechter verkopen bestaat de kans dat het Taiwanese bedrijf geen HTC U13 zal introduceren, aldus de bron.

Er zouden dus geen plannen zijn voor een nieuw vlaggenschip-toestel. Wel zou HTC werken aan een nieuw budgetmodel die in de lente van 2019 geïntroduceerd zal worden. Aan het einde van de lente zal de smartphone op de markt verschijnen. We weten echter nog niks over de specificaties en de prijs van de smartphone.

We krijgen naast een budgetmodel nog “iets anders” te zien, maar wat dit moet zijn weten we nog niet. Mogelijk werkt HTC wel aan een high-end toestel, maar zal deze niet als HTC U13 op de markt verschijnen. De tijd zal het leren.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.