Google Assistent Nu Te Gebruiken Via Siri Op iPhones

iPhone-XRHet is vanaf nu mogelijk om je Google Assistent te bedienen dankzij de nieuwe Google-integratie in Apple’s spraakassistent, Siri.

Apple heeft net als Google een eigen spraakassistent. De spraakassistent van Apple heet Siri en is aanwezig op de iPhone en de iPad. Gebruikers kunnen via Siri zoekopdrachten opgeven en andere taken uitvoeren, maar de assistent is niet zo geavanceerd als Alexa van Amazon en Assistent van Google.

Gelukkig kun je de Google Assistent ook op de iPhone gebruiken, maar deze kun je minder snel openen dan Siri. Je kunt de Siri-knop namelijk niet koppelen aan de Google Assistent. Gelukkig heeft Google nu een andere manier bedacht om de Google Assistent te gebruiken. Dankzij een nieuwe Assistent-integratie in Siri kun je nu namelijk aan Siri vragen om met Google te praten. Dit doe je met het spraakcommando “Hey Siri, praat met Google“. Vervolgens kun je de Google Assistent een opdracht geven.

De nieuwe integratie is niet alleen handig voor mensen die met een betere spraakassistent willen praten, maar ook voor mensen met smarthome-producten die alleen compatibel zijn met Google Home.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.