Samsung Patent Toont Opvouwbare Slider Smartphone

Samsung-patent-opvouwbare-smartphoneIn 2019 zal Samsung de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf op de markt brengen. Onlangs liet Samsung dit toestel al kort aan een publiek zien. Er is nu echter een patent opgedoken waaruit we kunnen opmaken dat Samsung mogelijk aan verschillende soorten opvouwbare toestellen werkt.

De smartphone die Samsung onlangs liet zien beschikt aan de buitenkant over een klein scherm en aan de binnenkant over een groot opvouwbaar scherm. Hierdoor kun je de smartphone als tablet gebruiken wanneer je deze openklapt. Het lijkt er echter op dat Samsung werkt aan een andere variant, die een slider ontwerp en een opvouwbaar ontwerp combineert.

Samsung heeft namelijk een patent aangevraagd waarbij drie innovaties samen komen. De patent is gevonden door LetsGoDigital en toont een toestel met een uitschuifbare achterkant die ook nog eens opvouwbaar is. Daarnaast beschikt de smartphone over een klein secundair schermpje, waarop de tijd en notificaties worden getoond.

samsung-opvouwbare-slider-smartphone-patent

Dat Samsung een patent heeft aangevraagd voor dit toestel hoeft echter niet te betekenen dat de fabrikant ook daadwerkelijk dit toestel op de markt brengt. Samsung vraagt jaarlijks tientallen patenten aan, waarvan uiteindelijk slechts een klein deel op de consumentenmarkt verschijnen.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.